• Γιάννης Μεν. Παπαγιάννης

ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.


  1. ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ. O tempora, o …. fiasco της δημοτικής διοίκησης στο θέμα του Νοσοκομείου Βεροίας, που εμείς αναδείξαμε.

  2. Από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Βέροιας αναδείξαμε την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Βέροιας, το Νοσοκομείου του λαού της κοινωνίας του Δήμου μας και όχι μόνο. Τις παραινέσεις μας προς την αιρετή διοίκηση, η οποία από την πρώτη στιγμή και μέχρι σήμερα καταδεικνύε...ι αλαζονική, αντιδημοκρατική, αδιαφανή και κοινωνικά ανάλγητη συμπεριφορά, ακολούθησε η μετ' επιτάσεως θέση εκτός ημερησίας διάταξης και με τη μορφή του εκτάκτου στο δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα του δημόσιου Νοσοκομείου Βεροίας και των επιβαλλόμενων δράσεων για τη βελτίωση του. Καταθέσαμε αναλυτικά προτάσεις και πλαίσιο διεκδικήσεων με στόχο τη δυναμική αξίωση για ουσιαστική βελτίωση της κατάστασης. Το θέμα με απόφαση της δημοτικής διοίκησης, παρότι κατεπείγον, δεν συζητήθηκε ως έκτακτο στο δημοτικό συμβούλιο, ενδεχομένως κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στις σκέψεις, όποια πολιτική «εικόνα» και σχεδιασμούς κάποιων. Αντίθετα, προτάθηκε από τη δημοτική διοίκηση η αναβολή του θέματος και η σύγκληση σειράς συσκέψεων με αρμοδίους. Από τις ανούσιες συσκέψεις (για τις "συσκέψεις") που η αιρετή διοίκηση πρότεινε μέχρι το ψήφισμα που αργότερα προτάθηκε η παρέμβαση του Δήμου Βέροιας για την ενίσχυση των δομών και των συνθηκών του Δημοσίου Νοσοκομείου Βεροίας μέχρι σήμερα κινείται στη σφαίρα του τίποτα. Οι προτάσεις μας δεν εισακούστηκαν από την εμπαθή, απωλέσασα κάθε στοιχειώδη πολιτική ψυχραιμία και πλέον υπό διάλυση πλειοψηφούσα ομάδα του κομιστή του πολιτικού δακτυλιδιού και πρώην αντιδημάρχου της κας. Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου, Κ. Βοργιαζίδη, Η χλιαρή, «χαϊδευτική», υποτονική και άνευ ουσιαστικού πολιτικού περιεχομένου απόφαση της πλειοψηφίας του σώματος του δημοτικού συμβουλίου δεν προσέφερε καμία υπηρεσία στην κατεύθυνση βελτίωσης της κατάστασης του Νοσοκομείου. Τα αποτελέσματα είναι πλέον τραγικώς ορατά, το δε φιλότιμο των εργαζομένων και ενίοτε η αυτοθυσία του δεν γίνεται να επαρκέσουν εσαεί για να κρατηθούν σε στοιχειωδώς αξιοπρεπές επίπεδο οι δομές παροχής δημόσιας υγειονομικής περίθαλψης. Δράσεις και μέτρα τώρα για το Νοσοκομείο με οικονομική στήριξη και συμπράξεις από το Δήμο Βέροιας, δημοτικές επιχειρήσεις και ενώσεις νομικών και φυσικών προσώπων με στόχο την κάλυψη υλικοτεχνικών ελλείψεων και την χρονομίσθωση τουλάχιστον δύο ασθενοφόρων για την ενίσχυση της άμεσης μεταφοράς ασθενών από και προς το Νοσοκομείο μας. Αυτά που κάποιοι μάθανε τόσα χρόνια, μέσα από την πολιτική μιζέρια, την έλλειψη στόχων και αποτελεσματικού σχεδιασμού για το δημόσιο όφελος, μέσα από ανούσια ψηφίσματα "συμπάθειας", που δεν βοηθάνε και συνεχίζουν να βυθίζουν την πατρίδα μας σε παρακμή και ύφεση προσβάλλουν τη Δημοκρατία και τους πολίτες. Σε τέτοιους αιρετούς, Βεροιώτισσες και Βεροιώτες, δεν έπρεπε να δώσετε εντολή να διοικήσουν τον τόπο.


0 Ansichten

Copyright 2016 by Nikos Topalidis

Impressum

ΑΛΦΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ I.K.E

Περιοδικό ποικίλης ύλης:
ΒΕΒΗΛΩΤΗΣ
Γιαννιτσών 90
54627 Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο: 2310/550331
Φαξ: 2310/550371
E-Mail: pressvevilotis@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.vevilotis.gr

 

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα είναι επίσημα καταχωρημένη στο μητρώο online media του κράτους και δικαιούται νόμιμα να λαμβάνει κάθε μορφής διαφήμιση.

Για θέματα Σύνταξης:

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο: 2310/550331
Φαξ: 2310/550371
E-Mail: pressvevilotis@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now