Copyright 2016 by Nikos Topalidis

Impressum

ΑΛΦΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ I.K.E

Περιοδικό ποικίλης ύλης:
ΒΕΒΗΛΩΤΗΣ
Γιαννιτσών 90
54627 Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο: 2310/550331
Φαξ: 2310/550371
E-Mail: pressvevilotis@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.vevilotis.gr

 

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα είναι επίσημα καταχωρημένη στο μητρώο online media του κράτους και δικαιούται νόμιμα να λαμβάνει κάθε μορφής διαφήμιση.

Για θέματα Σύνταξης:

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο: 2310/550331
Φαξ: 2310/550371
E-Mail: pressvevilotis@gmail.com

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Google+ Icon
Please reload

αναζήτηση με ετικέτα
ακολουθήστε μας

Συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, «κουτόχορτο» και εκλογικά παιχνίδια;

January 23, 2019

 

Χιλιάδες Ελλήνων συγκεντρώθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο κέντρο της Βέροιας. Κινούμενοι από την αγάπη για την Πατρίδα, αγανακτισμένοι από τη στάση της κυβέρνησης, διαδήλωσαν για το αυτονόητο, ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική.

Αυτό, όμως, που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση είναι πως από την εξέδρα των ομιλητών παρέλασαν πολλά πρόσωπα, γνωστά στη Βέροια, των οποίων η αγνότητα, ο αυθορμητισμός και κυρίως η ειλικρινής διάθεση αγώνα για την προάσπιση των δικαίων της Μακεδονίας ελέγχονται.

 

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Σύντομα θα κληθούν στις κάλπες για να ασκήσουν ένα από τα ελάχιστα δικαιώματα που τους απέμεινε, το εκλογικό. Γνωρίζοντας την αλήθεια ίσως, επιτέλους, οι κοψοχέρηδες θα μειωθούν, οι πολίτες δεν θα νιώθουν ότι τους εξαπάτησαν και τους πρόδωσαν.

 

Στην εξέδρα λοιπόν του συλλαλητηρίου της Βέροιας δεν ανέβηκαν μόνο πρόσωπα που διακρίθηκαν για την ανιδιοτελή αγάπη τους για τη Μακεδονία μας. Υπήρξαν πολλές και πολλοί φίλοι και χειροκροτητές του Γιώργου Παπανδρέου junior, που ο λαός τείνει να τον θυμάται πλέον ως Τζέφρυ, ο οποίος εκτός από την κρίση που εισήγαγε επίσημα στην Ελλάδα προ περίπου δεκαετίας μέχρι και τώρα δηλώνει υπέρμαχος της συμφωνίας των Πρεσπών.

 

Εμφανίστηκε στην ίδια εξέδρα στέλεχος πολιτιστικού συλλόγου, που φημολογείται ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συνδυασμού που φλέρταρε μέχρι εχθές με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος συνεργάζεται με δικηγόρο, ο οποίος αρθρογραφεί ενάντια στα συλλαλητήρια, τάσσεται υπέρ της σύνθετης ονομασίας και είναι γνωστός για το νομικό αγώνα του σε βάρος του Μητροπολίτη Βεροίας…

 

Άλλη όψιμη Μακεδονομάχος, πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου που ουδέποτε ασχολήθηκε με το θέμα της Μακεδονίας, έσπευσε να ανέβει στη σκηνή και να φωτογραφηθεί στην εξέδρα, τώρα που ο σύζυγός της δήλωσε υποψήφιος δήμαρχος.

 

 

Χαιρετισμό απηύθυνε και δήμαρχος, ο οποίος είναι πασίγνωστος ως κομιστής πολιτικού δακτυλιδιού. Είναι αυτός που αρνήθηκε επανειλημμένα την έκδοση ψηφίσματος για τη Μακεδονία από το δημοτικό συμβούλιο, παρότι η αντιπολίτευση έφερνε το θέμα συνεχώς και επίμονα προς συζήτηση, δεχόμενη έστω και τη σύνταξη ψηφίσματος από τον ίδιο. Ο δήμαρχος που εμφανίστηκε να χαιρετήσει το αγνό και τίμιο πλήθος, αποζητούσε, μέχρι πρόσφατα -και από ότι φάνηκε μάταια- χρίσμα από το ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα δηλαδή που προωθεί τη συμφωνία των Πρεσπών. Ναι, είναι δυνατόν! Και ανερυθρίαστα εμφανίζεται ως ομιλητής στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας!

 

Ο ίδιος δήμαρχος κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια και μέχρι πρόσφατα- σε εκδηλώσεις και πανηγύρια χέρι - χέρι με 2 ημαθιώτες βουλευτές, της ΔΗΜ.ΑΡ. και του ΣΥΡΙΖΑ, ο ένας συγχωριανός ο άλλος συγγενής του, οι οποίοι πρωταγωνιστούν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Ναι, δεν έχει όρια και αυτός ο ίδιος άνθρωπος ομιλεί και στο συλλαλητήριο. Επιχειρείται έτσι ξεκάθαρα η πολιτική καπήλευση ακόμα και της αγωνίας των αγνών πολιτών που θρηνούν για τις εξελίξεις εξαιτίας και των πολιτικών φίλων του για τη Μακεδονία μας….. Ορισμός του πολιτικού θράσου;

 

Ομιλητής στο συλλαλητήριο ήταν επίσης βασικός πολιτικός υποστηρικτής του εν λόγω δημάρχου στις προηγούμενες εκλογές. Ο κύριος αυτός ήταν πολιτικός φίλος όχι μόνο του υπέρμαχου της συμφωνίας των Πρεσπών Γιώργου junior αλλά και του Άκη Τσοχατζόπουλου. Είναι αξιοσημείωτο ότι μετά την αποτυχία επανεκλογής του, πριν είκοσι, σχεδόν, χρόνια, ήταν τέτοιες οι μνήμες της θητείας του στο λαό της Ημαθίας ώστε ουδέποτε επανεξελέγη Νομάρχης ή Αντιπεριφερειάρχης από τη δική του κομματική προέλευση.

 

Σκοπιμότητες, αδυναμίες, ίσως και πονηριές ακόμα και στην κρίσιμη ώρα; Η Ελλάδα μας τα έχει ξαναζήσει αυτά. Και τα έχει πληρώσει ακριβά…

Ας ελπίσουμε πως η κατανάλωση κουτόχορτου, που σερβίρεται -κυριολεκτικά και μεταφορικά- από πολιτικά επικίνδυνους και ενίοτε ημιμαθείς και αδαείς, αν δεν παύσει, έστω να περιοριστεί. Εκλογικά, μικροκομματικά παιχνίδια στην πλάτη της Μακεδονίας δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. Και ας ευχηθούμε, κάποτε να κυριαρχήσει ο σεβασμός στους Έλληνες πολίτες.

Του ειδικού συνεργάτη

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now