Copyright 2016 by Nikos Topalidis

Impressum

ΑΛΦΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ I.K.E

Περιοδικό ποικίλης ύλης:
ΒΕΒΗΛΩΤΗΣ
Γιαννιτσών 90
54627 Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο: 2310/550331
Φαξ: 2310/550371
E-Mail: pressvevilotis@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.vevilotis.gr

 

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα είναι επίσημα καταχωρημένη στο μητρώο online media του κράτους και δικαιούται νόμιμα να λαμβάνει κάθε μορφής διαφήμιση.

Για θέματα Σύνταξης:

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο: 2310/550331
Φαξ: 2310/550371
E-Mail: pressvevilotis@gmail.com

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Google+ Icon
Please reload

αναζήτηση με ετικέτα
ακολουθήστε μας

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.

June 27, 2018

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ

ΜΟΝΗΣ ΚΑΛΛΙΠΕΤΡΑΣ

ΡΑΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ Τ.Θ.4 - Τ.Κ.59100

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

          Εμείς, τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Μονής Καλλίπετρας και οι παρευρισκόμενοι προσκυνητές της Ιεράς Μονής Θεοτόκου κατά την σύναξη της 24ης Ιουνίου 2018, κάτοικοι της Ημαθίας και των γειτονικών Νομών, με το παρόν ψήφισμα διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την προσωπική επίθεση της υπηρεσίας σας, με τρόπο αδίστακτο, συκοφαντικό, δόλιο και εμπαθή, προς τον σεβάσμιο Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Γέροντα Παλαμά. Με σωρεία μηνύσεων στηλιτεύεται έναν σεβαστό μοναχό, πνευματικό πατέρα εκατοντάδων ψυχών, που επί σειρά ετών έχει επιδείξει ένα ανεπανάληπτο πνευματικό έργο.

 

Συγκεκριμένα συκοφαντικώς και ανυποστάτως τον μηνύεται:

-ότι τοποθέτησε περιφράξεις στο δάσος!!!

-ότι αποψίλωσε δάσος!!!

-ότι δεν υπήρχε ελαιώνας (κι ας λένε οι πραγματογνωμοσύνες ότι είναι 700 ετών ελαιόδενδρα) κι ότι τα ελαιόδενδρα τα φύτεψε ο ίδιος!!!

-ότι ξύλευσε το δάσος!!!

-ότι "παραδέχθηκε" ότι όλα αυτά τα έκανε ο ίδιος!!!!

-ότι τάχα ως λαϊκός είναι κάτοικος Ραχιάς και προσπαθεί να καταλάβει δημόσια γη στην περιοχή Καλλίπετρας!!!

 

Για όλα αυτά κάνατε ξεχωριστές μηνύσεις, για να αυξήσετε τα δικαστικά έξοδα και φυσικά όταν σας ρωτάνε "γιατί τέτοια εμπάθεια;" απαντάτε ότι "κάνετε τη δουλεία σας"!

Αφενός ΔΕΝ κάνετε την δουλειά σας, διότι πέραν των φοβερών σφαλμάτων σας που είναι γνωστά (π.χ. περίπτωση Σουμελά) γνωρίζεται ότι:

-Ο Κυριλλίδης Ιωάννης, δεν είναι ένας λαϊκός που πήγε να καλλιεργήσει δημόσια γη, αλλά είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Παλαμάς, διορισμένος ηγούμενος από την υπηρεσία του, την Ι.Μητρόπολη Βεροίας, εκπρόσωπος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με κανονικό Προεδρικό Διάταγμα, κι ότι κάθε καταγγελία θα έπρεπε να καταφέρεται ενάντια στη Μονή κι όχι σε ένα φυσικό πρόσωπο.

-Η Μονή υφίσταται επί 1000 έτη στην ίδια τοποθεσία.

-Ο καθηγούμενος ουδέποτε διέμεινε στο χωριό Ραχιά, αλλά από το 2003 που διορίστηκε, διαμένει αδιαλείπτως στη Μονή.

-Ο Αρχιμ.Παλαμάς ουδέποτε σας "δήλωσε ότι αποψίλωσε δάσος", διότι θα έλεγε ψέματα! Ως μοναχός είναι ακτήμων και ουδέποτε κατέλαβε ή σκέφθηκε να αποκτήσει περιουσία επί της γης.

-Ότι ο ελαιώνας είναι κτήμα της Μονής Καλλίπετρας κατοχυρωμένος με απόφαση της επιτροπής απαλλοτριώσεων του 1932 και ομόφωνη μαρτυρία όλων των κατοίκων της περιοχής.

-Ότι παρά τα νόμιμα δικαιώματα της Μονής, ο Αρχιμ.Παλαμάς ουδέποτε επιχείρησε κάποια εργασία στον ελαιώνα, διότι αυτό το θεωρούν οι κάτοικοι της Ραχιάς, ηθική τους υποχρέωση, δεκαετίες πριν έλθει ο π.Παλαμάς στη Μονή.

-Ότι οι περιφράξεις του ελαιώνα, έγιναν προ πολλών δεκαετιών για να προστατέψουν τον ελαιώνα από τα κοπάδια αιγών που βόσκουν εκεί, πολύ πριν το 2003 που διορίστηκε ηγούμενος ο π.Παλαμάς.

-Ότι ο π.Παλαμάς, λόγω του μυστηρίου της εξομολογήσεως, δεν έχει χρόνο και δεν γνωρίζει πρακτικώς ούτε να καλλιεργεί, ούτε να χειρίζεται αλυσοπρίονα και να ξυλεύει! Πολύ δε περισσότερο ΟΥΔΕΠΟΤΕ τον είδε ποτέ κανείς να φυτεύει!!!

Ψευδώς και συκοφαντικώς καταφέρεστε κατά του σεβαστού γέροντος και ο εμπαθής σκοπός σας είναι να καταβάλλετε και να εξουθενώσετε έναν άνθρωπο που ποτέ δε μίλησε αγενώς απέναντί σας!

Καταγγέλλουμε, ότι εσείς μιλήσατε με προσβλητικό και θρασύ τρόπο, λέγοντας πως θα του γκρεμίσετε το μοναστήρι, ότι θα τον εξουθενώσετε με βαρύτατα πρόστιμα, ότι σας ικανοποιεί η εξουθένωσή του.

Καταγγέλλουμε, ότι ακόμα και πριν την εκδίκαση των υποθέσεων, του επιβάλλατε προσωπικό πρόστιμο 12.800 ευρώ, στο προσωπικό του ΑΦΜ.

Καταγγέλλουμε, ότι τον κατηγορήσατε ότι καταράστηκε τον τελευταίο Δασάρχη κι ότι γι αυτό πέθανε!

Καταγγέλλουμε, ότι αποδίδετε την πολεμική σας, σε φανταστικές "δεκάδες καταγγελίες" εναντίον του ηγουμένου, που όταν ζητήθηκε να τις παρουσιάσετε, τις αποκρύψατε γιατί πράγματι ήταν ανύπαρκτες!

Καταγγέλλουμε, ότι κι όταν ακόμα ζήτησε να σας δει για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, με μανία απομακρύνατε 2 εκ των συνηγόρων του και τους πετάξατε έξω από το γραφείο σας με υβριστικές φράσεις, πριν ακόμα σας μιλήσουν!

Καταγγέλλουμε, την ολιγωρία σας να ασχοληθείτε με κανονικές παραβάσεις, που βγάζουν μάτι, σε άλλους χώρους (!) στοχοποιώντας μόνο στο πρόσωπο του σεβαστού γέροντος.

Καταγγέλλουμε, πως με την επιβολή προστίμων στο προσωπικό ΑΦΜ του γέροντα, ακόμα κι αν μετατεθεί από τη Μητρόπολη σε άλλη θέση,  το χρέος θα τον ακολουθεί, όπου κι αν πάει κι αυτό δείχνει το άκρατο μίσος σας!

Για όλα αυτά σας κατηγορούμε ευθέως για εμπάθεια, προσβλητική συμπεριφορά με σκοπιμότητα, που δεν ταιριάζουν σε δημόσιους λειτουργούς!

Εάν και εφόσον δεν υποδείξετε δίκαιη και υπεύθυνη στάση έναντι της υποθέσεως αυτής, με την οποία έχετε θίξει ανεπανόρθωτα την κοινή γνώμη της τοπικής κοινωνίας,  θα απαιτήσουμε να αποδοθούν οι νομικές ευθύνες της εμπάθειας σας, έως των ανωτάτων δικαστηρίων.

 

Άπαντες οι συμμετέχοντες

στην κοινή σύναξη επί προσευχή

την 24η Ιουνίου 2018

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now